Nuance Skannaus Microsoft-järjestelmiin 
Nuance Skannaus Microsoft-järjestelmiin
 
Digitalisoi ja automatisoi kaikkien asiakirjojen tallennus Microsoft-ympäristössä
 
Microsoft-käyttöympäristöt kuuluvat useimpien yritysten tavallisimpaan infrastruktuuriin. Nykypäivän elektronisessa yhteiskunnassa on edelleen prosesseja, jotka ovat paperipohjaisia, manuaalisia, aikaa vieviä ja vailla hyvää tietoturvaa. Nuancen ratkaisu Microsoft-järjestelmiin skannaamiseen on kattava työkalu, jonka avulla voit digitalisoida nopeasti ja helposti yritysasiakirjat Microsoft Office -muotoon ja eri Microsoft -kohteisiin, kuten Windows-kotihakemistoon, Windows-kansioon, SharePointiin ja OneDriveen. Tärkeä toiminto tässä Microsoftkeskeisessä ratkaisussa on integrointi Active Directoryyn. Se mahdollistaa käyttöoikeuksien tarkistamisen ja seuraa, kuka suorittaa mitkäkin prosessit. Nuancen ratkaisun avulla paperipohjaisista prosesseista tulee digitaalisia ja niitä hallitaan normaaleissa Microsoft Office -muodoissa (doc, docx, xls, xlsx ja ppt).

Perusratkaisun sisältö
Skannaus Microsoft -järjestelmiin sisältää
• kaikki ohjelmistoa varten
• tarvittavat lisenssit  asennus ja kahden työnkulun määritys yllä olevan kuvan mukaisesti
• käyttäjien koulutus
• ratkaisun dokumentointi
• aina saatavilla olevat uudet ohjelmistoversiot, jotka toimitetaan sopimuksen mukaan laskutusta vastaan.
Asiakkaan vastuualueet
• palvelin, jolle palvelu asennetaan (ohjeet osoitteessa www.nuancenavigator.com)
• tarvittavat järjestelmätilit muun muassa tiedostopalvelimen, SharePointin ja Exchangen käyttöä varten
• palvelinnimen ja käyttöoikeuksien ohjeet.

Kustannukset
Kysy hintatiedot Nuance-jälleenmyyjältäsi.

Ratkaisumme pystyy käsittelemään useimpia asiakirjatyyppejä ja digitalisoimaan useimmat asiakirjaprosessit. Palveluntarjoaja voi auttaa määrittämään työnkulun rahtikirjojen, henkilöstöasiakirjojen, sertifikaattien tai minkä tahansa paperisen asiakirjatyypin digitalisointia varten.

Tehosta useita asiakirjaprosesseja
Ratkaisuun kuuluvan ohjelmiston ansiosta asiakas saa käyttöympäristön, joka voi auttaa tehostamaan erityyppisten paperilla olevien tietojen käsittelyä. Lisämoduulin hankkiminen mahdollistaa myös sen, että elektroniset asiakirjat tai tiedot voidaan hakea automaattisesti muokkausta ja tehostamista varten. Ratkaisun käyttöönoton jälkeen suosittelemme, että palveluntarjoaja käy läpi muita asiakirjaprosesseja, joista voidaan tehdä entistä nopeampia, parempia ja turvallisempia.

Lisämoduulin käyttö tulkintaan

Käytettävässä ohjelmistossa on lisäksi tulkintatoiminto, joka voi etsiä automaattisesti metatietoa tiedostoista sekä indeksoida ja tallentaa asiakirjat oikeaan paikkaan näiden tietojen avulla.

Tulkintatoimintoa voidaan käyttää muun muassa tilausten ja sopimusnumeroiden etsimiseen kaikkien sopimusten ja tilausten joukosta. Muista asiakirjoista voidaan tulkita tietoja, kuten rahtinumero tai asiakasnumero.

Tämä tulkintamoduuli sisältyy ratkaisun ohjelmistolisenssiin, mutta sen määrittäminen vaatii enemmän konsultointiaikaa. Pyydä hintatiedot palveluntarjoajaltasi.

Monitoimilaitteesta saatavan hyödyn maksimointi

Monitoimilaite on tämän ratkaisun ydin. Monitoimilaitteen Nuance-ohjelmisto mahdollistaa helpon ja intuitiivisen asiakirjojen skannauksen Microsoft -muotoihin ja -kohteisiin. Tulevaisuudessa hyödyllisiä skannaustoimintoja voidaan lisätä muita asiakirjoja varten. Kun tämä skannaustoiminto on käytössä, kannattaa tarkistaa, mitkä muut asiakirjat voidaan käsitellä entistä turvallisemmin ja paremmin Nuance ratkaisuiden avulla.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ICT-myynti puh. 05-7403139 tai yhteydenottolomake
 
Aukioloajat:
 
Myymälä avoinna: 
ma-pe 8.30 - 17.00

Yhteystiedot 
E. Kylmälä Oy
Kauppalankatu 33
45100 Kouvola

Postiosoite
PL 200
45101 Kouvola

Puhelin 05 -7403100
Tarvikemyynti 05 -7403131
ICT-myynti 05- 7403139
Huolto 05 - 7403138

Sähköposti: myynti[at]kylmala.fi

WhatsApp (myymälä) 044 040 3140

Chat-palveluun vastaa oma henkilökunta