ViestintäViestintään tarjoamme mm. Office 365 - työkaluja. Office-paketti sisältää sovellusten lisäksi mm. sähköpostin, Sharepointin, Skype-videoneuvottelut ja paljon muuta.
Office 365 paketin ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Meiltä saat myös muut pilvipalvelut tiedostojen jakoon ja infonäytöt yrityksenne käyttöön.

Ota yhteyttä ICT-myyntiin tai tule keskustelemaan ratkaisuista myymäläämme. ICT-myynti puh. 05- 7403139 tai Eerik Valli puh. 040 564 2072.
Office 365
Toimistosi Office-työkalut kuukausivelotteisena pilvipalveluna.
Office 365 sisältää kaikki tarvittavat toimisto- ja viestintäominaisuudet yrityksen tarpeisiin. 

Käytettävissä kaikissa laitteissa kaikkialla
Työntekijät voivat käyttää Office Online -sovelluksia tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla paikasta riippumatta. Ajankohtaiset asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina saatavilla pilvipalvelussa. Useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti.

Turvallinen käyttöympäristö
Luottamukselliset liiketoimintatiedot voidaan suojata siten, että niitä voivat katsella ja muokata vain rajatut henkilöt. Pakettiin sisältyy sähköpostin suojaaminen roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.

Office-sovellukset: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access
Päivitykset sisältyvät tilaukseen, ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät aina ajan tasalla
Verkkotapaamiset - mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö
Paikallinen osaajamme suorittaa O365:n käyttöönoton puolestasi ja tukemme hoitaa mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti
Exchange
Käyttöpaikasta ja laitteistosta riippumaton sähköposti- ja kalenteripalvelu
 
Sähköpostia ja kalenteria voi käyttää töissä, kotona ja matkalla. Exchange -palvelu on toteutettu Microsoft Exchange -alustaratkaisulla, jossa on luotettavuutta ja suorituskykyä huomattavasti parantavia ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat hallintatoimia, suojaavat viestintää ja tarjoavat käyttäjille entistä laajemmat mobiilikäyttömahdollisuudet.
 
Tiedot tallessa varmassa paikassa
Palomuureilla suojattu palvelu on varmistettu ja viestit voidaan palauttaa rajoitetusti vähintään viikon ajan. Data tallennetaan Suomessa sijaitseville palvelimille. Palvelu sisältää roskapostin suodatuspalvelun.
 
Tehokas yhteistyö
Käyttäjät voivat jakaa kalentereiden vapaata/varattua tilaa koskevia tietoja ulkoisten kumppaneiden kanssa kokousten ajoittamisen helpottamiseksi. Keskustelunäkymä ja viestikansiot nopeuttavat Saapuneet-kansion selaamista.

Liitetiedoston enimmäiskoko on 50 Mt
Postilaatikon oletuskoko on 1–25 Gt
Yksinkertaistettu tilien hallinta
Tehokas viestien hallinta, viestien järjestäminen ja priorisointi Saapuneet-kansiossa
Tehokkaampi yhteistyö: jaetut kalenteritapahtumat, keskustelunäkymät, vihjeet
Sähköpostien arkistointi ja säilytysi
Sharepoint
Yhdistetty palvelualusta ja julkaisujärjestelmä Microsoft SharePoint auttaa Sinua hallitsemaan liiketoimintatietojasi tehokkaammin. Office 365 sisältää kaikki tarvittavat toimisto- ja viestintäominaisuudet yrityksen tarpeisiin.

SharePointilla toteutetaan räätälöityjä ratkaisuja www-sivustojen julkaisuun, työryhmätyöskentelyyn, dokumentinhallintaan ja sisältöjen hakutoimintoihin. Voit käyttää sitä turvallisena tietojen tallennus-, järjestely- ja jakamispaikkana, josta tiedot ovat saatavilla miltei millä tahansa laitteella. Tarvitset käyttöösi vain selaimen, esimerkiksi Internet Explorerin, Chromen tai Firefoxin.

Sivustot
Sisällönhallinta
Haku
Yhteisöt
Tietojen yhdistäminen
Analyysiominaisuudet
 
Tehokkuutta viestintään
Pystyt jakamaan asiakirjoja kollegoiden kanssa tai hallitsemaan projekteja kumppaneiden kanssa. SharePointilla julkaiset tietoja asiakkaille ja pystyt yhdistämään tietoja vaivattomasti ilman koodausta. Tietokantojen, raporttien ja liiketoimintasovellusten tietoja on helppo hallita ja yhdistää. SharePoint on saatavana erillisenä ratkaisuna sekä osana Office 365:sta.
Skype
Skype tekee kommunikoinnista helpompaa ajasta ja paikasta riippumatta 
Skype-viestintäratkaisun avulla järjestät etäpalaverin helposti, kun korvaat videoneuvottelutilan omalla kannettavallasi. Internetin kautta kulkevat puheyhteydet säästävät puhelinkulujasi. Voit ottaa yhteyttä myös yritysverkkosi ulkopuolella sijaitseviin Skype Server -käyttäjiin. Myös tällöin puhut maksutta. Samalla voit hallita omia tavoitettavuustietoja, joihin voit lisätä sijaintisi, valokuvia ja henkilökohtaisia tietojasi. Työpöytäsi lisäksi hälytysääni kuuluu myös puhelimessasi, joten olet aina tavoitettavissa.
Infonäyttö
Uusia näyttäviä mahdollisuuksia viestintääsi
Infonäyttö on myymälöille ja ketjuille suunniteltu hinta-, info- ja mainosnäyttökokonaisuus, jonka sisältöä voit helposti tuottaa ja hallita itse. Kaikki järjestelmään liitetyt näytöt toimivat keskitetysti ja niitä hallitaan yhden käyttöliittymän takaa, joten ylläpito ei vaadi ylimääräistä työtä ja säätämistä. Käyttäminen on vaivatonta ja näyttävät animoidut mainokset tuotetaan nappia painamalla - tähän on tarvittu ennen mainostoimistojen apuja. Voit hallita ja tuottaa sisältöä mistä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on vain internetyhteys.

Toista missä tahansa
Infonäyttö toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin. Samat sisällöt toimivat näyttökoosta riippumatta.

Infonäyttö soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja ympäristöön
Esim. myymälän mainosnäytöksi, erilaisiin asiakastiloihin, yrityksen sisäiseen viestintään, dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin yms. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä palvelu voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. 
Tiedostojen jako
Jaa ja varmuuskopioi asiakirjasi Suomalaisella pilvipalvelulla.
Tiedostojen jako tarjoaa varmistettua tallennustilaa verkossa ja mahdollisuuden jakaa helposti isojakin tiedostoja muille ilman turhauttavaa liitetiedostojen lähettelyä.

Kätevä käyttää
Tiedostopalvelin näyttäytyy käyttäjän koneella kuin kovalevy tai paikallinen levyasema, mutta tiedostot ovat tallessa pilvipalvelimella. Tiedostoihin pääsee käsiksi kuten muihinkin omalla koneella oleviin tietoihin, tai vaihtoehtoisesti internetselaimella web-käyttöliittymän kautta. Tiedostopalvelin helpottaa liikkuvaa työskentelyä. Sen avulla pääset käsiksi tärkeisiin tiedostoihin paikasta riippumatta. Myyntipalaverissa mikään tiedosto ei jää konttorille ja koulutusten aikana kouluttajalla on kaikki dokumentit mukana. Lisäksi tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti joka yö.

Tallennustilaa tiedostoille ja hakemistoille
Asiakirjat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa
Varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta
Ohjelmien ja tiedostojen helppo hallinta 
Toimii myös mobiilisti matkapuhelimilla ja tableteilla (Windows, Android, iOS)
Aukioloajat:
 
Myymälä avoinna: 
ma-pe 8.30 - 17.00


Yhteystiedot 
E. Kylmälä Oy
Kauppalankatu 33
45100 Kouvola

Postiosoite
PL 200
45101 Kouvola

Puhelin 05 -7403100
Tarvikemyynti 05 -7403131
ICT-myynti 05- 7403139
Huolto 05 - 7403138

Sähköposti: myynti[at]kylmala.fi

WhatsApp (myymälä) 044 040 3140

Chat-palveluun vastaa oma henkilökunta