YlläpitoTarjoamme huolto ja ylläpitoratkaisut räätälöidysti yrityksellenne. Ota yhteyttä ICT-myyntiin puh. 05- 7403139 tai huoltoon 05-7403138. Voit tehdä huoltopyynnön myös yhteystietolomakkeemme kautta.
Ylläpitopalvelu
Ylläpitopalvelu toteuttaa yrityksen ylläpitoratkaisut kustannustehokkaasti sekä yrityksen liiketoimintaa kehittäen

Ylläpitopalvelu on asiakkaalle turvallinen ja se antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Ylläpitopalvelu yksilöidään asiakkaan oman laiteympäristön ja tarpeiden mukaan oikealle tasolle.

Asiakaskohtaisesti yksilöitävä ylläpitosopimus sisältää esimerkiksi seuraavia tehtäviä: asennukset, päivitykset, tarkastukset, valvonta, raportointi, varmuuskopiointi, dokumentointi, tietoturva, koulutus ja kehitys.
Asennus
Osaava henkilökuntamme asentaa IT-laitteet yksittäisistä kannettavista laajoihin palvelinratkaisuihin asti

Tärkeimpien valmistajien sertifikaatit ja laaja tuki- ja asiantuntijaverkosto takaavat parhaan mahdollisen lähtökohdan toimivalle ratkaisulle. Samalla testaamme laitteiston toiminnan mutkattoman käytön varmistamiseksi.

Asennus voidaan toteuttaa asiakkaan luona tai myymälän huoltopisteellä. 
Huolto
Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät tietotekniikan laitemerkit
Sertifioidut asiantuntijamme huoltavat IT-laitteesi paikan päällä tai huollon omissa tiloissa. Laitteet korjataan toiveidesi mukaisessa aikataulussa, jopa odottaessasi. Kierrätämme vanhat komponenttisi ja laitteesi ympäristöystävällisesti. 

Perushuolto
Paineilmapuhdistus
Virukset
Haittaohjelmat
Käyttöjärjestelmäpäivitykset
Kiintolevyn eheytys

Täyshuolto
Paineilmapuhdistus
Virukset
Haittaohjelmat
Käyttöjärjestelmäpäivitykset
Muut päivitykset
Kiintolevyn pintatarkastus
Kiintolevyn eheytys
Turhien tiedostojen poisto
Arvio tietokoneen kunnosta, kirjallinen raportti
Käyttöönotto
Käyttöönotto takaa toimivuuden jatkossa

Jotta uuden tietokoneen, tulostimen, tai muun laitteiston kanssa pääsee töihin, pitää kaiken olla asennettu valmiiksi. Käyttöönottomme huolehtii valittujen ja hyödyllisten ohjelmistojen asennuksista, tunnuksien luonnista, sähköpostin asennuksesta ja kirjautumisesta vaadittaviin palveluihin. Ammattitaitoinen asiantuntijamme varmistaa, että laitteistosi on valmis käyttöön saman tien. Myös vanhan koneesi tiedostot ja asetukset voidaan siirtää uudelle koneelle ennen sen käyttöönottoa. 

Käyttöönottopaketteihin kuuluu myös etätukipalvelu, jolla pienet huollot ja päivitykset voidaan hoitaa niin ettei sinun tarvitse toimittaa tietokonettasi huoltoon.
Paikallinen tuki
Asiakaslähtöinen palvelu on vahvuutemme

Toimintamme on ihmiskeskeistä ja asiointi tapahtuu aina henkilökohtaisesti paikallisen asiantuntijan kanssa. Viesteihin tai puhelimeen ei vastaa robotit vaan oikeat henkilöt, jotka ovat helposti tavoitettavissa.

Paikalliset palveluntarjoajat henkilöityvät helposti ja tutuksi tulleen asiantuntijan kanssa on helppoa ja mutkatonta asioida. He tuntevat yrityksen tarpeet ja haluavat tuoda lisäarvoa yrityksen it-ratkaisuihin. Kyse on yhteistyöstä, jonka tuloksena yritys kokee tekevänsä hyviä päätöksiä asiantuntijan avulla.
Aukioloajat:
 
Myymälä avoinna: 
ma-pe 8.30 - 17.00


Yhteystiedot 
E. Kylmälä Oy
Kauppalankatu 33
45100 Kouvola

Postiosoite
PL 200
45101 Kouvola

Puhelin 05 -7403100
Tarvikemyynti 05 -7403131
ICT-myynti 05- 7403139
Huolto 05 - 7403138

Sähköposti: myynti[at]kylmala.fi

WhatsApp (myymälä) 044 040 3140

Chat-palveluun vastaa oma henkilökunta